Vizija podjetja

Predstavitev podjetja:

"Veseli me, da obiskujete spletno prodajalno EUROBIKE. Prav tako se zahvaljujem vsem, ki nam stojite ob strani in nam zaupate. Že od začetka našega delovanja od leta 2002, se vzpenjamo z našim razvojem postopoma in preudarno. Večkrat to primerjam kot hojo po stopnicah. Do sedaj smo vsako leto stopali vedno višje po teh stopnicah. Naredili smo vse, da so te stopničke sedaj na dobrih temeljih.

Pri tem nam pomagajo številni naši prijatelji, brez katerih pri tem ne bi bili tako uspešni. Tudi naša ponudba in izgled naše trgovine ni omejena na katero ciljno skupino bodisi nižjega, srednjega ali višjega cenovnega razreda. Zato je notranji izgled naše trgovine srednje moderen, saj ponujamo cel asortima blaga: cenejšega, srednjega in visokega.

Smo pa eni redkih v Sloveniji, ki se ukvarjamo samo s kolesarsko dejavnostjo. To je zato, ker želim, da vsi v podjetju kolesarsko dejavnost obvladamo najboljše, kar znamo. Prepričan sem, da kdor meša kolesarsko dejavnost z drugimi programi (npr. smučami, mopedi, kosilnicami, pirotehniko, hotelirstvom, ribičijo...), nobene ne obvlada tako dobro, kot bi lahko. Da je res tako, nas v to sili sam razvoj kolesarstva, ki je neverjetno hiter. Tudi mene zanima, v katero smer bo šel razvoj kolesarstva v naslednjih letih. Zagotovo bomo sledili Severnemu delu Evrope.

V tem delu Evrope kolo ni več samo športni izdelek, pač pa vse bolj tudi prevozno sredstvo. Na tem področju smo pri nas v Sloveniji še precej zadaj, čeprav povpraševanje po takšnih kolesih že nakazuje to smer. Kolesarski šport je res izjemno lep. Kdor ga ne poiskusi se sploh ne zaveda, kaj lepega v svojem življenju zamuja.

Zlatko Gašparič

Preberite več o nadaljnem razvoju podjetja...

EKSTRA d.o.o.
TRGOVINA EUROBIKE 

E: eurobike@eurobike.si

T: +386 (0)2 745 01 33
    +386 (0)2 745 03 34

Preberite več...

Eurobike Trgovina
 

Facebook

Google Street View Virtualni sprehod po trgovini

 
 
© 2005 - 2024 Ekstra d.o.o. Vse pravice pridržane. E: eurobike@eurobike.si T: +386 2 745 01 33  in +386 2 745 03 34. Cene vsebujejo DDV. Podjetje je zavezanec za plačilo DDV.  Avtorji.