Varovanje osebnih podatkov

Ekstra d.o.o. varuje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Osebne podatke obdelujemo na zakonit in pregleden način, skladno z nameni za katere so pridobljeni. Podatke varujemo na način, da so ustrezno zavarovani pred nedovoljeno in nezakonito obdelavo ter nenamerno izgubo, uničenjem ali poškodbo.

Dostopi do podatkov so omogočeni in odobreni le pooblaščenim osebam, ki delujejo v Ekstra d.o.o. Zbrani podatki se ne uporabljajo za izvajanje avtomatiziranega odločanja ali profiliranja posameznikov. Podatki se ne prenašajo v tretje države. Podatki se posredujejo tretjim osebam le če tako določa zakonodaja ali pogodba o pogodbeni obdelavi.

Do sedaj ste bili prejemnik naših občasnih obvestil in ponudb. Za tovrstno pošiljanje hranimo v naši bazi samo e-mail naslov ter ime in priimek.

Če se strinjate, da vas še naprej obveščamo o dejavnostih Ekstra d.o.o., vas prosimo da nam to sporočite preko prijave na obveščanje ali direktnega kontakta na naš naslov eurobike@eurobike.si. Možnost odjave boste imeli tudi na vsakem našem nadaljnjem poslanem obvestilu. Kršitve upravljanja in obdelav osebnih podatkov na področju Republike Slovenije obravnava informacijski pooblaščenec Republike Slovenije.

Vaše podatke, ki so shranjeni v naši bazi in ste nam jih posredovali, ko ste izvedli nakup bomo uporabili izključno za nakup, sprejem na servis ali ob nakupu izdelka na računu. Podatki, ki jih zahtevamo od vas so potrebni za zaključek nakupa v spletni prodajalni.

Podatke obdeluje in hrani podjetje Ekstra d.o.o., Čučkova ulica 6a, 2250 Ptuj. Vse informacije o uporabi, hrambi ali umiku iz naše baze lahko dobite preko našega e-nasova eurobike@eurobike.si ali preko telefonske številke +386 2 745 01 33.

Vaši osebni podatki in podatki o vaših aktulnih in preteklih naročilih se nahajajo v vašem profilu v naši spletni prodajalni na naslovu http://www.eurobike.si/sl/customer/account/login/, kjer se prijavite s podatki, ki ste jih izbrali ob registraciji. V profilu so na voljo vsi podatki. Če potrebujete dodatne informacije kako podatke pregledati, spremeniti ali odstraniti iz našega sistema nas kontaktirajte na e-naslov info@eurobike.si in vas bo naš strokovni delavec vodil čez profil.

Pogoji poslovanja | Uporaba piškotkov

EKSTRA d.o.o.
TRGOVINA EUROBIKE 

E: eurobike@eurobike.si

T: +386 (0)2 745 01 33
    +386 (0)2 745 03 34

Preberite več...

Eurobike Trgovina
 

Facebook

Google Street View Virtualni sprehod po trgovini

 
 
© 2005 - 2024 Ekstra d.o.o. Vse pravice pridržane. E: eurobike@eurobike.si T: +386 2 745 01 33  in +386 2 745 03 34. Cene vsebujejo DDV. Podjetje je zavezanec za plačilo DDV.  Avtorji.