Slovensko English Deutsch
Facebook

S-Bikes F50 zložljivo 20" siva

Natisni stran

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Cena:

Cena: 1.049,00 €

Akcija: 1.017,52 €

Prihranek: 3%

Hiter predogled

Zložljivo 20" kolo z električno podporo...

Več pogledov

Cena: 1.049,00 €

Akcija: 1.017,52 €

Prihranek: 3%

Svetujemo, da pred obiskom naše trgovine na Ptuju preverite, ali je željeni artikel na zalogi v naši trgovini na Ptuju.  

Več informacij...

Podrobnosti

Okvir: Aluminij
Sprednje vilice: Vzmetena
Zadnji menjalnik: 7 prestavni
Sprednji menjalnik: /
Gonilka: 1 redna
Ročice prestavne: 7 speed
Ročice zavorne: Disc zavorne čeljusti
Zavore: Disc zavore
Verižnik: 7 prestavni
Pesta sprednja: Alu
Pesta zadnja: Bafnag brez-krtačni, 3 250W, pesto-motor
Obroči: Tri-kraka lita platišča
Pedali: Alu/PVC
Plašči: 20"
Krmilo: Aluminij
Opora krmila: Aluminij
Sedež: Gel
Opora sedeža: Aluminij
Krmilni ležaj: Integrated
Število prestav: 7
Teža kolesa: 22 kg
Opis kolesa: 
20" zložljivo kolo z električno podporo. Sprednja vilica Head-Shock. Avtonomija /prevoženi km: do 65km (ECO način pomoči motorja). Motor: Bafnag brez-krtačni, 250W, pesto-motor. Baterija: LG 7.8Ah 36V. Maksimalna hitrost: 25Km/h. Čas polnjenja 4-5 ur. 5 programov električne pomoči. 
Opis prozivajalca: Od trenutka, ko se boste usedli na S-BIKE vam bo jasno, da česa takega še niste občutili. Zložljivo električno kolo F50e vam bo za vedno spremenilo pogled na kolesarjenje. Potovanja bodo dobila novo razsežnost in še tako oddaljeni kraji bodo za vas postali lahko dosegljivi. S-BIKES F50e odlikuje lahko aluminijasto ohišje. Celotno električno kolo tako z baterijo in vso opremo tehta manj kot 22 kg. Po zaslugi zmogljive baterije priznanega proizvajalca Samsung vam pomaga pri vaši vožnji do kar 65 km daleč v ECO načinu s samo enim polnjenjem. Polnjenje je enostavno. Poteka preko običajne hišne električne vtičnice. 

F50e na glavo postavlja, kako smo bili do sedaj navajeni uporabljati kolo. S pomočjo zmogljivega elektro motorja nam namreč omogoča vožnjo in vzpone brez napora. S F50e hitro dosežemo želeno potovalno hitrost 25 km/h. S pomočjo enostavnega uporabniškega vmesnika S-BIKES iQ lahko določamo eno izmed kar sedmih stopenj pomoči, ki nam jo nudi elektro motor. Pospešek, ki ga z električnim kolesom dosežete, vam bodo zavidali tudi profesionalni kolesarji. S kolesom S-BIKES F50e se lahko s pomočjo vozite do 65 km. Športni način vam omogoča maksimalno zmogljivost in izjemne pospeške. Na drugi strani je eko program namenjen maksimalnemu dometu z enim polnjenjem. 

F50e je prenovljena različica modela Smart 01, našega prvega električnega kolesa S-BIKES. Novi model je plod izboljšav in predlogov kupcev, ki smo jih uspešno vključili v proces prenove. Kot glavna novost je možnost dobave v dveh barvah. Poleg tradicionalne S-BIKES grafitne barve v sijajni tehniki barvanja je na voljo tudi v perla beli barvi. Ta poskrbi za atraktiven izgled in je pisana na kožo ljudem, ki iščejo kolo kot stilsko ikono. Od večjih modelov S-BIKES je tudi najmanjši F50e dobil sodobno elektroniko S-BIKES iQ. Ta omogoča bolj tekočo vožnjo in optimiziran domet. Izboljšali smo tudi sam okvir. Ta je dobil dodatna držala za sedež, ki je posebej oblikovan za zložljivo električno kolo F50e. Novo mesto je dobila podporna tačka za postavitev kolesa. Le ta je premaknjena na zadnji del kolesa in omogoča lepše in enostavnejše zlaganje ter možnost neprestanega premikanja pedal, tudi ko je kolo izključeno. Novo je tudi po višini nastavljivo krmilo, ki ima odslej tudi merilno skalo za preprostejšo določitev višine. Modeli z vgrajenimi blatniki imajo novo generacijo svetil S-BIKES LED. Prednji žaromet, zadnja luč in osvetlitev potovalnega računalnika je sedaj enotna in se vklopi samo z enim dotikom stikala. 

Načini plačila in popusti ob nakupu v trgovini na Ptuju:
- 
Ob plačilu z gotovino v trgovini na Ptuju prejmete 3% popust 
(ta popust je že prikazan v akcijski ceni!)
- Ob plačilu z katerokoli plačilno kartico v enkratnem znesku v trgovini ni popusta 
Ob plačilu na obroke z Diners kartico ni popusta (možnost do 24 mesečnih obrokov)
- Ob plačilu na obroke z American kartico ni popusta
 (možnost do 12 mesečnih obrokov)
- Možnost plačila na obroke z NKBM obročnimi karticami (prejmete 3% manj popusta, kot je gotovinski popust)
- Možnost plačila na obroke z NLB obročnimi karticami do 24 mesecev (popust odvisen od število obrokov)

Nakup v naši spletni trgovini:
- Kolo lahko kupite tudi v spletni trgovini in ga pošljemo po pošti.

Dodatne informacije

Možnost nakupa artikla: V letu 2018
Proizvajalec: Razni
Modelno leto: 2017