Okvir Specialized S-Works Shiv DiscSKU
D12317
Cena (z DDV): Redna cena 5.999,00 € Akcija (z DDV): Akcijska cena 5.099,14 €
-
+

Quick Overview

Delovni čas trgovine in servisa na Ptuju: Ponedeljek-Petek: 10-18 ure. Sobota: 9-12 ure. Nedelja in prazniki: Zaprto.

Ob nakupu: koles, čevljev, čelad, oblačil, sedežev in krmil; si pomagajte s klikom na zavihek nižje spodaj: POMOČ PRI NAKUPU

Informativne cene (z ddv) ob pošiljanju paketov za Slovenijo (točen izračun je viden v košarici) + dodatno 1,50€ samo v primeru plačila po povzetju:
Lahki paket: 4,70€; Srednje težak paket: 5,60€; Težji paket: 6,90€; Pošiljanje kolesa: 9,10€; Pošiljanje električnih koles ali triciklov: 18€

Ponujamo tudi možnost hitre izdobave vašega naročila: Blago iz vašega naročila se v tem primeru naroči samo za vas in takoj ob prispetju blaga k nam, se še isti dan odpošlje tudi k vam. Doplačilo se izvede naknadno, po že izvedenem nakupu v spletni trgovini. Postopek je preprost: po oddaji naročila v spletni trgovini dobite takoj nazaj povratno informacijo na vaš e-mail, na to sporočilo odgovorite in napišite, da želite hitro dobavo. V sedanjem času zaradi koronavirusa, to deluje bolj počasi.

Cene hitre dobave(ne glede na količino): Ob naročilu 1 artikla  je doplačilo 5€. Ob naročilu 2 ali več artiklov je doplačilo 9€

Zaradi koronavirusa so dobave artiklov bistveno težje. Kar nekaj blaga letos ni več na voljo, zato se lahko zgodi, da če boste artikel naročili v spletni trgovini, da ga ne boste prejeli. Seveda vas bomo o vsem obveščali po postopku spletne trgovine.

Na spletni strani so prikazana samo še kolesa (ne velja za letnike 2021), ki so bila v času posobitve artikla še dobavljiva ali na zalogi.

Kolesa letnik 2021 postopoma vnašamo. Dobavljivost teh koles letnik 2021 si oglejte pri opisu kolesa in sicer ob možnosti izbire "velikosti" in/ali "barve". V kolikor se tam pojavi (preveriti moramo pri proizvajalcu ali dobavitelju), kolo kljub letniku 2021, v času posodobitve artikla ni bilo dobavljivo. Ne glede na te podatke, je kolo lahko na zalogi v naši trgovini na Ptuju. Zato preverite zalogo koles v naši trgovini na Ptuju.


Zalogo koles v trgovini na Ptuju si lahko ogledate na povezavi: Kolesa Ptuj

V primeru dodatnih vprašanj pišite na elektronsko pošto. Dodatne informacije glede artiklov, dajemo namreč samo še po elektronski pošti. 
Elektronska pošta: eurobike@eurobike.si 
Več informacij
Opis

Okvir: Specialized S-Works FACT 11r carbon, FACT IS construction, crosswind-optimized airfoils, OSBB, Integrated Fit System, Integrated Nutrition and Hydration Fuelcell, flat-mount disc brakes  
Sprednje vilice: Specialized FACT 11r carbon, integrated Fit System, flat-mount disc, 12x100mm thru-axle  
Opora sedeža: Specialized Shiv Disc Carbon Post, 0mm Offset  
Opora krmila: Specialized Shiv TT aerobar 
Krmilo: Specialized Shiv Aerobar, carbon, variable stack adjust  
Krmilni ležaj: /
Os podona: OSBB, CeramicSpeed bearings  
Zavore: Shiv Aero brake, center pull/Shiv Aero brake, side pull
Opis oproizvajalca: Nikoli nismo bili za dogmatična pravila. In z malo kljubovanja UCI-jevem pravilniku Shiv ponovno postavi nov standard za hitrost. Ohranja svoj aero, gorivo in ustrezen fokus, vendar to počne na povsem nov in nov način. Da, ima kolutne zavore. Da, z njim je enostavno potovati. In ja, zrakoplov potrebuje neslišane višine s pomočjo funkcij za shranjevanje in prileganje, ki vas tudi pospešijo. Samo eno kolo vam bo pomagalo priti na vrh stopničk v tej sezoni in to je Shiv Disc.

Modul diska S-Works Shiv je opremljen z ogljikovim Shiv Aerobarjem s spremenljivim prilagajanjem sklopa, spodnjimi ležaji CeramicSpeed ​​in sedežno oporo Shiv Carbon z odmikom 0 mm - popoln začetek vaše sanjske gradnje.

Nasvet za profesionalce: Uporabite naš Shiv Finder, da določite primerno velikost Shiv za vas.

Ta nikoli letno aerodinamičen, za bočni veter optimiziran, UCI nelegalen karbonski okvir FACT ima vse podrobnosti o katerih ste spraševali. Je primeren za potovanja, nastavljiv, ima naš sistem za hidracijo in hrano Fuelcell v preprostem nadaljevanju popolnega položaja. V uporabi z najhitrejšim možnim Shivom letnika 2011 (Fuelcell, nizko krmilo, čista napeljava bovdnov, bidon med rokami) je na progi na Koni Shiv Disc skoraj za minuto hitrejši. Za boljše tipično učenje Shiva je Shiv Disc hitrejši za več minut. Zato boste na dan dirke prepričani, da imate vaše kolo najhitrejšo nastavitev, ne glede na to, koliko nosite s seboj.
Kaj je bilo s skladiščenjem? Tako kot pri originalnem Shivu, ima tudi Shiv Disc tako Hydration kot Nutrition Fuelcell možnosti shranjevanja, vendar jih nismo preprosto ponovno uporabili. Namesto tega smo jih oblikovali od začetka. Hydration Fuelcell smo premaknili iz notranjosti okvirja na zadnji del kolesa. Zdaj je v celoti skrit znotraj okvirja (tudi hidracijska cev), kar ne samo, da omogoča večjo prostornino tekočine, ampak pomaga tudi pri aerodinamiki. Nutrition Fuelcell izkoristi dodaten volumen, ki ga ustvari "Nova oblika hitrosti" za spodnjo cev, kar ustvarja dovolj prostora za prigrizke. Koliko prigrizkov? Z lahkoto se prilega 10-12 gelov, 4-5 palic ali 5-6 žvečilk, ki jih je mogoče tudi odstraniti, da enostavno dostopate do razdelilne omarice Shimano Di2 A ali ravnoga popravila.
Prilagodljivost je bila visoko na seznamu tudi za aerobare, podaljške in blazinice za roke, zato je kokpit nastavljiv skoraj za vsak dostop. Potrebujete več ali manj osnovnega sklada? Preprosto popustite po en vijak na vsaki strani in ga nagnite navzgor ali navzdol. Aerobari tudi sami ponujajo veliko prilagodljivosti - spredaj, zadaj in širino blazinice, vse v mislih z agresivnimi in sproščenimi položaji. Dodaten bonus te prilagodljivosti je enostavnost potovanja. Vse, kar morate storiti, je, da osnovno palico zložite do vilic, odvijete kokpit in vaš Shiv je pripravljen za kolesarsko škatlo. Nismo mogli olajšati.

Ogled okvirja na spletni strani proizvajalca: www.specialized.com

  Načini plačila in popusti ob nakupu v trgovini na Ptuju:

  • Plačilo z gotovino
  • Predhodno plačilo na naš žiro račun (vsaj 1 dan prej pred dvigom blaga)
  • Plačilo s kripto valutami (Elipay)
  • Plačilo s telefonom (MBills)
  • Plačilo s kreditom do največ 8000€ in trajanjem do največ 5 let (kredit uredimo pri nas v trgovini samo v primeru nakupa nad 1000€) - Da dobite končen znesek za plačilo, morate akcijsko že prikazani ceni dodati strošek odobritve in obresti. Ta strošek je odvisen od zneska in število obrokov.

  V zgornji primerih prejmete na artiklu že prikazan popust.

  • Plačilo z katerokoli plačilno kartico v enkratnem znesku: Prikazani popust se zmanjša za 2%
  • Plačilo na obroke z NKBM obročnimi plačilnimi karticami: Prikazani popust se zmanjša za 2%
  • Plačilo na obroke z Diners kartico (možnost do 24 mesečnih obrokov): Prikazani popust za zmanjša za 6%. Če je prikazani popust manjši od 6%, potem ne prejmete popusta
  • Plačilo na obroke z NLB obročnimi karticami (možnost do 24 mesečnih obrokov): Prikazani popust se različno zmanjša (odvisno od števila obrokov)

  Nakup v naši spletni trgovini:

  Artikel lahko kupite v spletni trgovini, če se vam pri ceni izdelka pokaže košarica (kar vam omogoča spletni nakup). V kolikor ta košarica ni prikazana, tega artikla zaradi navodil proizvajalca, ni mogoče kupiti v spletni trgovini.

  V primeru nakupa kolesa, kolo pred pošiljanjem pripravimo za vožnjo. Zaradi transporta morate poravnati krmilo in priviti pedale. Če gre za otroško kolo, ki ima pomožna kolesa, morate priviti tudi ta pomožna kolesa. Vedno zraven v paketu prejmete od nas pripravljena navodila, kaj in kako (samo to zgoraj navedeno) morate pred prvo vožnjo še sami naredite na kolesu, saj tega zaradi transporta ni bilo mogoče narediti.

  Proizvajalec: Specialized ZDA
  Modelno leto: 2021
  Možnost nakupa: V letu 2020 in 2021
  Dobavljivost izdelka: Če izvedbe izdelka ni na zalogi(preverite pri velikosti/barva) in ga ni na zalogi v naši trgovini na Ptuju(poglejte pod "Akcije"), je potrebno preveriti čas dobave. V kolikor je(piše samo številka pri izbiri velikosti) je dobava po naročilu v cca 7 dneh
  Posodobljen: 2020 november

  EXTRA d.o.o.

  1. Dodatni podatki za kolesa:

  Izbira prave velikosti okvirja za kolesa TREK
  Izbira prave velikosti okvirja za kolesa AUTHOR
  Izbira prave velikosti okvirja za kolesa SPECIALIZED
  Izbira prave velikosti okvirja za kolesa ROMET

  Izbira prave velikosti okvirja za kolesa Torpado (v pripravi)
  Izbira prave velikosti okvirja za kolesa Esperia (v pripravi)
  Izbira prave velikosti okvirja za kolesa BMC (v pripravi)
  Izbira prave velikosti okvirja za kolesa Pinarello (v pripravi)

  2. Dodatni podatki o kolesarskih čevljih:
  S spodnjimi tabelami lahko ugotovite točno številko čevlja. V kolikor ste na meji med številkami, vedno izberite večjo številko. Kolesarski čevelj morate izbrati vsaj eno številko večjo kot nosite elegantni čevelj.
  Kako izmerimo dolžino stopal (vedno izmerite obe: levo in desno!):


  Izbira velikosti - številke čevlja Shimano 
  Izbira velikosti - številke čevlja Specialized
  Izbira velikosti - številke čevlja Bontrager (v pripravi)
  Izbira velikosti - številke čevlja Sidi

  3. Dodatni podatki o pravilni izbiri velikosti čelad:

  Pravilna izbira čelade Specialized
  Pravilna izbira čelade Bontrager

  4. Dodatni podatki o pravilni izbiri sedeža:

  Pravilna izbira sedeža Specialized
  Pravilna izbira sedeža Bontrager (v pripravi)

  5. Dodatni podatki o pravilni izbiri cestnega krmila:

  Pravilna izbira cestnega krmila vseh proizvajalcev(v pripravi)

  6. Dodatni podatki o pravilni izbiri velikosti oblačil:

  V pripravi...  Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate:

  Telefon: +386 (0)2/745-01-33 
  Telefon: +386 (0)2/745-03-34
  E-naslov: eurobike@eurobike.si

  Okvir: Specialized S-Works FACT 11r carbon, FACT IS construction, crosswind-optimized airfoils, OSBB, Integrated Fit System, Integrated Nutrition and Hydration Fuelcell, flat-mount disc brakes  
  Sprednje vilice: Specialized FACT 11r carbon, integrated Fit System, flat-mount disc, 12x100mm thru-axle  
  Opora sedeža: Specialized Shiv Disc Carbon Post, 0mm Offset  
  Opora krmila: Specialized Shiv TT aerobar 
  Krmilo: Specialized Shiv Aerobar, carbon, variable stack adjust  
  Krmilni ležaj: /
  Os podona: OSBB, CeramicSpeed bearings  
  Zavore: Shiv Aero brake, center pull/Shiv Aero brake, side pull
  Opis oproizvajalca: Nikoli nismo bili za dogmatična pravila. In z malo kljubovanja UCI-jevem pravilniku Shiv ponovno postavi nov standard za hitrost. Ohranja svoj aero, gorivo in ustrezen fokus, vendar to počne na povsem nov in nov način. Da, ima kolutne zavore. Da, z njim je enostavno potovati. In ja, zrakoplov potrebuje neslišane višine s pomočjo funkcij za shranjevanje in prileganje, ki vas tudi pospešijo. Samo eno kolo vam bo pomagalo priti na vrh stopničk v tej sezoni in to je Shiv Disc.

  Modul diska S-Works Shiv je opremljen z ogljikovim Shiv Aerobarjem s spremenljivim prilagajanjem sklopa, spodnjimi ležaji CeramicSpeed ​​in sedežno oporo Shiv Carbon z odmikom 0 mm - popoln začetek vaše sanjske gradnje.

  Nasvet za profesionalce: Uporabite naš Shiv Finder, da določite primerno velikost Shiv za vas.

  Ta nikoli letno aerodinamičen, za bočni veter optimiziran, UCI nelegalen karbonski okvir FACT ima vse podrobnosti o katerih ste spraševali. Je primeren za potovanja, nastavljiv, ima naš sistem za hidracijo in hrano Fuelcell v preprostem nadaljevanju popolnega položaja. V uporabi z najhitrejšim možnim Shivom letnika 2011 (Fuelcell, nizko krmilo, čista napeljava bovdnov, bidon med rokami) je na progi na Koni Shiv Disc skoraj za minuto hitrejši. Za boljše tipično učenje Shiva je Shiv Disc hitrejši za več minut. Zato boste na dan dirke prepričani, da imate vaše kolo najhitrejšo nastavitev, ne glede na to, koliko nosite s seboj.
  Kaj je bilo s skladiščenjem? Tako kot pri originalnem Shivu, ima tudi Shiv Disc tako Hydration kot Nutrition Fuelcell možnosti shranjevanja, vendar jih nismo preprosto ponovno uporabili. Namesto tega smo jih oblikovali od začetka. Hydration Fuelcell smo premaknili iz notranjosti okvirja na zadnji del kolesa. Zdaj je v celoti skrit znotraj okvirja (tudi hidracijska cev), kar ne samo, da omogoča večjo prostornino tekočine, ampak pomaga tudi pri aerodinamiki. Nutrition Fuelcell izkoristi dodaten volumen, ki ga ustvari "Nova oblika hitrosti" za spodnjo cev, kar ustvarja dovolj prostora za prigrizke. Koliko prigrizkov? Z lahkoto se prilega 10-12 gelov, 4-5 palic ali 5-6 žvečilk, ki jih je mogoče tudi odstraniti, da enostavno dostopate do razdelilne omarice Shimano Di2 A ali ravnoga popravila.
  Prilagodljivost je bila visoko na seznamu tudi za aerobare, podaljške in blazinice za roke, zato je kokpit nastavljiv skoraj za vsak dostop. Potrebujete več ali manj osnovnega sklada? Preprosto popustite po en vijak na vsaki strani in ga nagnite navzgor ali navzdol. Aerobari tudi sami ponujajo veliko prilagodljivosti - spredaj, zadaj in širino blazinice, vse v mislih z agresivnimi in sproščenimi položaji. Dodaten bonus te prilagodljivosti je enostavnost potovanja. Vse, kar morate storiti, je, da osnovno palico zložite do vilic, odvijete kokpit in vaš Shiv je pripravljen za kolesarsko škatlo. Nismo mogli olajšati.

  Ogled okvirja na spletni strani proizvajalca: www.specialized.com

   Načini plačila in popusti ob nakupu v trgovini na Ptuju:

   • Plačilo z gotovino
   • Predhodno plačilo na naš žiro račun (vsaj 1 dan prej pred dvigom blaga)
   • Plačilo s kripto valutami (Elipay)
   • Plačilo s telefonom (MBills)
   • Plačilo s kreditom do največ 8000€ in trajanjem do največ 5 let (kredit uredimo pri nas v trgovini samo v primeru nakupa nad 1000€) - Da dobite končen znesek za plačilo, morate akcijsko že prikazani ceni dodati strošek odobritve in obresti. Ta strošek je odvisen od zneska in število obrokov.

   V zgornji primerih prejmete na artiklu že prikazan popust.

   • Plačilo z katerokoli plačilno kartico v enkratnem znesku: Prikazani popust se zmanjša za 2%
   • Plačilo na obroke z NKBM obročnimi plačilnimi karticami: Prikazani popust se zmanjša za 2%
   • Plačilo na obroke z Diners kartico (možnost do 24 mesečnih obrokov): Prikazani popust za zmanjša za 6%. Če je prikazani popust manjši od 6%, potem ne prejmete popusta
   • Plačilo na obroke z NLB obročnimi karticami (možnost do 24 mesečnih obrokov): Prikazani popust se različno zmanjša (odvisno od števila obrokov)

   Nakup v naši spletni trgovini:

   Artikel lahko kupite v spletni trgovini, če se vam pri ceni izdelka pokaže košarica (kar vam omogoča spletni nakup). V kolikor ta košarica ni prikazana, tega artikla zaradi navodil proizvajalca, ni mogoče kupiti v spletni trgovini.

   V primeru nakupa kolesa, kolo pred pošiljanjem pripravimo za vožnjo. Zaradi transporta morate poravnati krmilo in priviti pedale. Če gre za otroško kolo, ki ima pomožna kolesa, morate priviti tudi ta pomožna kolesa. Vedno zraven v paketu prejmete od nas pripravljena navodila, kaj in kako (samo to zgoraj navedeno) morate pred prvo vožnjo še sami naredite na kolesu, saj tega zaradi transporta ni bilo mogoče narediti.

   Več informacij
   Opis

   Okvir: Specialized S-Works FACT 11r carbon, FACT IS construction, crosswind-optimized airfoils, OSBB, Integrated Fit System, Integrated Nutrition and Hydration Fuelcell, flat-mount disc brakes  
   Sprednje vilice: Specialized FACT 11r carbon, integrated Fit System, flat-mount disc, 12x100mm thru-axle  
   Opora sedeža: Specialized Shiv Disc Carbon Post, 0mm Offset  
   Opora krmila: Specialized Shiv TT aerobar 
   Krmilo: Specialized Shiv Aerobar, carbon, variable stack adjust  
   Krmilni ležaj: /
   Os podona: OSBB, CeramicSpeed bearings  
   Zavore: Shiv Aero brake, center pull/Shiv Aero brake, side pull
   Opis oproizvajalca: Nikoli nismo bili za dogmatična pravila. In z malo kljubovanja UCI-jevem pravilniku Shiv ponovno postavi nov standard za hitrost. Ohranja svoj aero, gorivo in ustrezen fokus, vendar to počne na povsem nov in nov način. Da, ima kolutne zavore. Da, z njim je enostavno potovati. In ja, zrakoplov potrebuje neslišane višine s pomočjo funkcij za shranjevanje in prileganje, ki vas tudi pospešijo. Samo eno kolo vam bo pomagalo priti na vrh stopničk v tej sezoni in to je Shiv Disc.

   Modul diska S-Works Shiv je opremljen z ogljikovim Shiv Aerobarjem s spremenljivim prilagajanjem sklopa, spodnjimi ležaji CeramicSpeed ​​in sedežno oporo Shiv Carbon z odmikom 0 mm - popoln začetek vaše sanjske gradnje.

   Nasvet za profesionalce: Uporabite naš Shiv Finder, da določite primerno velikost Shiv za vas.

   Ta nikoli letno aerodinamičen, za bočni veter optimiziran, UCI nelegalen karbonski okvir FACT ima vse podrobnosti o katerih ste spraševali. Je primeren za potovanja, nastavljiv, ima naš sistem za hidracijo in hrano Fuelcell v preprostem nadaljevanju popolnega položaja. V uporabi z najhitrejšim možnim Shivom letnika 2011 (Fuelcell, nizko krmilo, čista napeljava bovdnov, bidon med rokami) je na progi na Koni Shiv Disc skoraj za minuto hitrejši. Za boljše tipično učenje Shiva je Shiv Disc hitrejši za več minut. Zato boste na dan dirke prepričani, da imate vaše kolo najhitrejšo nastavitev, ne glede na to, koliko nosite s seboj.
   Kaj je bilo s skladiščenjem? Tako kot pri originalnem Shivu, ima tudi Shiv Disc tako Hydration kot Nutrition Fuelcell možnosti shranjevanja, vendar jih nismo preprosto ponovno uporabili. Namesto tega smo jih oblikovali od začetka. Hydration Fuelcell smo premaknili iz notranjosti okvirja na zadnji del kolesa. Zdaj je v celoti skrit znotraj okvirja (tudi hidracijska cev), kar ne samo, da omogoča večjo prostornino tekočine, ampak pomaga tudi pri aerodinamiki. Nutrition Fuelcell izkoristi dodaten volumen, ki ga ustvari "Nova oblika hitrosti" za spodnjo cev, kar ustvarja dovolj prostora za prigrizke. Koliko prigrizkov? Z lahkoto se prilega 10-12 gelov, 4-5 palic ali 5-6 žvečilk, ki jih je mogoče tudi odstraniti, da enostavno dostopate do razdelilne omarice Shimano Di2 A ali ravnoga popravila.
   Prilagodljivost je bila visoko na seznamu tudi za aerobare, podaljške in blazinice za roke, zato je kokpit nastavljiv skoraj za vsak dostop. Potrebujete več ali manj osnovnega sklada? Preprosto popustite po en vijak na vsaki strani in ga nagnite navzgor ali navzdol. Aerobari tudi sami ponujajo veliko prilagodljivosti - spredaj, zadaj in širino blazinice, vse v mislih z agresivnimi in sproščenimi položaji. Dodaten bonus te prilagodljivosti je enostavnost potovanja. Vse, kar morate storiti, je, da osnovno palico zložite do vilic, odvijete kokpit in vaš Shiv je pripravljen za kolesarsko škatlo. Nismo mogli olajšati.

   Ogled okvirja na spletni strani proizvajalca: www.specialized.com

    Načini plačila in popusti ob nakupu v trgovini na Ptuju:

    • Plačilo z gotovino
    • Predhodno plačilo na naš žiro račun (vsaj 1 dan prej pred dvigom blaga)
    • Plačilo s kripto valutami (Elipay)
    • Plačilo s telefonom (MBills)
    • Plačilo s kreditom do največ 8000€ in trajanjem do največ 5 let (kredit uredimo pri nas v trgovini samo v primeru nakupa nad 1000€) - Da dobite končen znesek za plačilo, morate akcijsko že prikazani ceni dodati strošek odobritve in obresti. Ta strošek je odvisen od zneska in število obrokov.

    V zgornji primerih prejmete na artiklu že prikazan popust.

    • Plačilo z katerokoli plačilno kartico v enkratnem znesku: Prikazani popust se zmanjša za 2%
    • Plačilo na obroke z NKBM obročnimi plačilnimi karticami: Prikazani popust se zmanjša za 2%
    • Plačilo na obroke z Diners kartico (možnost do 24 mesečnih obrokov): Prikazani popust za zmanjša za 6%. Če je prikazani popust manjši od 6%, potem ne prejmete popusta
    • Plačilo na obroke z NLB obročnimi karticami (možnost do 24 mesečnih obrokov): Prikazani popust se različno zmanjša (odvisno od števila obrokov)

    Nakup v naši spletni trgovini:

    Artikel lahko kupite v spletni trgovini, če se vam pri ceni izdelka pokaže košarica (kar vam omogoča spletni nakup). V kolikor ta košarica ni prikazana, tega artikla zaradi navodil proizvajalca, ni mogoče kupiti v spletni trgovini.

    V primeru nakupa kolesa, kolo pred pošiljanjem pripravimo za vožnjo. Zaradi transporta morate poravnati krmilo in priviti pedale. Če gre za otroško kolo, ki ima pomožna kolesa, morate priviti tudi ta pomožna kolesa. Vedno zraven v paketu prejmete od nas pripravljena navodila, kaj in kako (samo to zgoraj navedeno) morate pred prvo vožnjo še sami naredite na kolesu, saj tega zaradi transporta ni bilo mogoče narediti.

    Proizvajalec: Specialized ZDA
    Modelno leto: 2021
    Možnost nakupa: V letu 2020 in 2021
    Dobavljivost izdelka: Če izvedbe izdelka ni na zalogi(preverite pri velikosti/barva) in ga ni na zalogi v naši trgovini na Ptuju(poglejte pod "Akcije"), je potrebno preveriti čas dobave. V kolikor je(piše samo številka pri izbiri velikosti) je dobava po naročilu v cca 7 dneh
    Posodobljen: 2020 november
    Napišite vaše lastno mnenje
    Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

    EXTRA d.o.o.

    1. Dodatni podatki za kolesa:

    Izbira prave velikosti okvirja za kolesa TREK
    Izbira prave velikosti okvirja za kolesa AUTHOR
    Izbira prave velikosti okvirja za kolesa SPECIALIZED
    Izbira prave velikosti okvirja za kolesa ROMET

    Izbira prave velikosti okvirja za kolesa Torpado (v pripravi)
    Izbira prave velikosti okvirja za kolesa Esperia (v pripravi)
    Izbira prave velikosti okvirja za kolesa BMC (v pripravi)
    Izbira prave velikosti okvirja za kolesa Pinarello (v pripravi)

    2. Dodatni podatki o kolesarskih čevljih:
    S spodnjimi tabelami lahko ugotovite točno številko čevlja. V kolikor ste na meji med številkami, vedno izberite večjo številko. Kolesarski čevelj morate izbrati vsaj eno številko večjo kot nosite elegantni čevelj.
    Kako izmerimo dolžino stopal (vedno izmerite obe: levo in desno!):


    Izbira velikosti - številke čevlja Shimano 
    Izbira velikosti - številke čevlja Specialized
    Izbira velikosti - številke čevlja Bontrager (v pripravi)
    Izbira velikosti - številke čevlja Sidi

    3. Dodatni podatki o pravilni izbiri velikosti čelad:

    Pravilna izbira čelade Specialized
    Pravilna izbira čelade Bontrager

    4. Dodatni podatki o pravilni izbiri sedeža:

    Pravilna izbira sedeža Specialized
    Pravilna izbira sedeža Bontrager (v pripravi)

    5. Dodatni podatki o pravilni izbiri cestnega krmila:

    Pravilna izbira cestnega krmila vseh proizvajalcev(v pripravi)

    6. Dodatni podatki o pravilni izbiri velikosti oblačil:

    V pripravi...    Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate:

    Telefon: +386 (0)2/745-01-33 
    Telefon: +386 (0)2/745-03-34
    E-naslov: eurobike@eurobike.si

    EKSTRA d.o.o.
    TRGOVINA EUROBIKE 

    E: eurobike@eurobike.si

    T: +386 (0)2 745 01 33
        +386 (0)2 745 03 34

    Facebook

    Preberite več...

    Eurobike Trgovina
     

     
     
    © 2005 - 2020 Ekstra d.o.o. Vse pravice pridržane. E: eurobike@eurobike.si T: +386 2 745 01 33  in +386 2 745 03 34. Cene vsebujejo DDV. Podjetje je zavezanec za plačilo DDV.  Avtorji.